Козельщинська громада розробила інвестиційний паспорт за підтримки U-LEAD
Козельщинська громада розробила інвестиційний паспорт за підтримки U-LEAD

Дата: 29.12.2022

Автор: Марина Гавриленкова

Фото: "Wikipedia"

Факторами інвестиційної привабливості громада називає свою геолокацію, природні ресурси, наявність інвестиційних об’єктів готових до використання, серед яких – земельні ділянки промислового та сільськогосподарського призначення, вільні приміщення тощо.

За словами селищного голови Олександра Троцького, в інвестиційному документі, опублікованому на офіційному сайті Козельщинської громади, можна знайти ряд пропозицій, які базуються на ключових факторах інвестиційної привабливості громади, а також бізнес-ідеї, що  найбільше відповідають стратегічним напрямкам розвитку громади.

«Ми відкриті для будь-яких інвесторів, які хочуть започаткувати та розвивати власну справу в Козельщинській громаді. Ми пропонуємо комфорт і максимально сприятливі умови для впровадження інвестиційних проєктів. Перевагами нашої громади є велика кількість незадіяних територій, придатних для розміщення виробництв, зручне географічне та інфраструктурно-логістичне розміщення. Дякуємо Програмі «U-LEAD з Європою» за допомогу у розробці такого необхідного нам документу», - зазначив Олександр Троцький.

Громада, наприклад, пропонує закладення фруктових садів та ягідників, започаткування виробництва з переробки фруктів і ягід. Для цього у Козельщинської громади є вільні земельні ділянки і передбачено знижені ставки земельного та єдиного податків.

«Програма U-LEAD надає експертну підтримку територіальним громадам країни щодо різних напрямків життєдіяльності. Робота над залученням інвестицій – один із них. Інвестиційний паспорт як важливий документ на шляху до розвитку територій, залучення інвестицій та створення нових робочих місць вимагає ретельного ґрунтовного аналізу всіх наявних можливостей громади. Лише за наявності такого аналізу всі ресурси можна використати максимально за призначенням та отримати від цього позитивну динаміку розвитку громади», - зазначила Ірина Балибіна, керівниця Регіонального офісу «U-LEAD з Європою» у Полтавській області.

З інвестиційним паспортом Козельщинської громади можна ознайомитися за посиланням: https://bit.ly/3hQFbZR

21.02.2024
Ладанська громада та її сміливі і вчасні рішення
Історія становлення та розвитку невеликої, але дуже амбітної та здібної громади, у якої можна багато чому повчитися.
#громада
#омс
#поради
Перейти
09.01.2024
U-LEAD допомогла Фастівській громаді систематизувати роботу по залученню інвесторів
Серед іншого, Фастівська громада планує створити центр сучасної економіки з коворкінгом, центрами інноваційної та мистецької освіти, 3D-майстернями, конференц-залами, офісними приміщеннями, а також кав’ярні та фуд-зону.
#інвестиційний паспорт
#інвестиції
#новини
Перейти
06.10.2023
17 жовтня – фінальний захід акселераційної програми «Громада 4.0»
Вже 17 жовтня 2023 року громади-учасниці продемонструють цифрові рішення для покращення муніципального управління, підвищення кібербезпеки, розвитку бізнесу.
#анонси
#новини
#громада
Перейти
03.05.2023
У Батівській громаді планують створювати логістичні хаби
U-LEAD допомагає розробляти інвестиційний паспорт громаді з унікальним розташуванням і транспортними вузлами стратегічного значення.
#новини
#інвестиційний паспорт
#планування
Перейти
01.03.2023
Громада з Миколаївської області презентувала інвестиційні пропозиції європейським партнерам
Делегація Коблівської громади взяла участь в міжнародному форумі ReBuild Ukraine 2023 у Варшаві. Голова громади Володимир Панич разом з колегами презентували потенційним міжнародним партнерам інвестиційний потенціал, розповіли про необхідність відновлення та розбудови постраждалих територій.
#інвестиції
#інвестиційний паспорт
#новини
Перейти
10.02.2023
У Добровеличківській громаді шукають інвесторів для розробки літієвих родовищ
Тут дослідили важливі для залучення інвестицій фактори: комунікацію, логістику і кадровий потенціал, проаналізували перспективні напрями розвитку економіки. Все це об'єднали в інвестиційний паспорт, який розробили разом із експертами U-LEAD.
#інвестиції
#інвестиційний паспорт
#новини
Перейти
06.02.2023
Громада Запорізької області планує створити пансіонат для літніх людей та готельно-ресторанний комплекс одразу після Перемоги
Для розвитку економіки ставку роблять на туристично-рекреаційний потенціал та залучення інвестицій. Пропозиції для бізнесу та огляд ресурсів об’єднали в інвестиційному паспорті громади.
#інвестиційний паспорт
#новини
#планування
Перейти
16.01.2023
Ще три громади Кіровоградської області розробили інвестиційні паспорти за підтримки U-LEAD
Впродовж трьох місяців команди Добровеличківської, Новгородківської та Знам’янської громад Кіровоградщини працювали над розробкою інвестиційних паспортів спільно з експертами Програми «U-LEAD з Європою».
#інвестиційний паспорт
Перейти
12.01.2023
Інтерв'ю з Володимиром Москаленком, мером Коростеня, про підтримку литовського міста-побратима Укмерге
Нові міста-побратими з’являються в українських громадах після початку вторгнення Росії всупереч обставинам. Програма «U-LEAD з Європою» допомагає українським громадам знайти таких партнерів у країнах ЄС та налагодити з ними сталі відносини.
#громада
#міжнародна співпраця
Перейти
03.01.2023
Планування діяльності закладів охорони здоров’я на 2023 рік – відповіді експертів на поширені питання
Протягом четвертого кварталу 2022 року Програма «U-LEAD з Європою» організувала та провела низку онлайн-заходів, присвячених висвітленню останніх змін у процесі реформування системи охорони здоров’я в Україні.
#громада
#охорона здоров’я
#запитання - відповідь
Перейти
29.12.2022
У Косівській громаді облаштовують новий шелтер для переселенців
Територіальні громади Прикарпаття продовжують працювати над розширенням житлової бази для внутрішньо переміщених осіб.
#громада
#шелтер
#грант
#внутрішньо переміщені особи
Перейти
28.12.2022
Дві громади з Харківщини започаткували міжнародне партнерство за підтримки U-LEAD
Мереф’янська та Первомайська міські територіальні громади досягли домовленості про співпрацю з італійськими муніципалітетами. Це стало можливим в рамках ініціативи «Мости довіри» від U-LEAD, яка направлена на допомогу громадам з України знайти партнерів серед муніципалітетів країн ЄС та налагодити співпрацю.
#громада
#міжнародна співпраця
#Італія
Перейти
28.12.2022
Громада з Одещини знайшла можливість заощадити чверть мільйона гривень завдяки участі в проєкті U-LEAD
Завдяки рекомендаціям і консультаціям, а також практичним знанням, які отримали фінансисти Маразліївської громади Одеської області під час участі в проєкті «План бюджетної стабілізації», реалізованому Програмою «U-LEAD з Європою», вдалося оптимізувати видатки місцевого бюджету в обсязі 250 тисяч гривень.
#громада
#місцеві бюджети
#заощадження
Перейти
27.12.2022
Власний ЕКО-бренд, розвиток туризму та підтримка бізнесу – як живе Синевирська громада на Закарпатті?
У Синевирській територіальній громаді, взявши курс на розвиток еко-напрямку, розпочали роботу над реалізацією запланованих заходів.
#громада
#бізнес
#еко-туризм
#бренд
Перейти
27.12.2022
Місцева економіка в умовах війни та повоєнного відновлення: 60 громад пройшли навчання від U-LEAD
В той час, як «тилові» громади потребують рішень щодо налагодження співпраці з релокованим бізнесом і створення робочих місць для ВПО, то у східних або північних областях є потреба у відбудові знищеної інфраструктури, відновлення економічної активності.
#новини
#бізнес
#громада
#економіка
#відбудова
Перейти
Показати
##навчальнийвізит ##освіта #4pager #COVID-19 #автономія #адміністративно-територіальний поділ #Азовське море #аналітика #аналітика #анонс #анонси #безпека #безпека #безпека в громаді #безпека руху #бізнес #бізнес #благоустрій #боротьба з корупцією #боротьба з корупцією #бренд #бухгалтерія #бухгалтерія #велоінфраструктура #відбудова #відбудова #війна #війна #внутрішньо переміщені особи #внутрішньо переміщені особи #водопостачання #волонтери #волонтерство #воркшопи #ВПО #Ґендер #гендерні аспекти #гендерні аспекти #грант #громада #громадський діалог #громадський діалог #громадський простір #дайджест #дані #Данія #державне замовлення #державні фінанси #дерусифікація #децентралізація #децентралізація #Дія #добровільні пожежні бригади #документообіг #Донецька область #дослідження #дослідження #еко-туризм #екологія #екологія #економіка #екстрена допомога #екстрена допомога #енергетична безпека #енергетична безпека #енергоефективність #житловий фонд #жіноче лідерство #Закарпаття #законодавство #законодавство #заощадження #запитання - відповідь #Запорізька область #звіт #земельна реформа #зміни до Конституції #інвестиції #інвестиції #інвестиційний паспорт #інвестори #інтерв'ю #Іспанія #Італія #кадрова політика #каталог заходів #Керівний комітет #коментар #комунальне майно #комунальне майно #комунальні послуги #комунальні служби #комунікація #комунікація #корупційні ризики #корупція #кризові ситуації #кроки #кроки для спеціалістів #кроки для спеціалістів #Кроки для старост #культура #Лист для керівників #Магдебурзьке право #магдебурзьке право #міжмуніципальна співпраця #міжмуніципальна співпраця #міжнародна допомога #міжнародна співпраця #міжнародна співпраця #Міжнародне експертне обговорення #міжнародне співробітництво #Міністерство цифрової трансформації #місцевий бюджет #місцеві бюджети #місцеві бюджети #місцеві вибори #мобільність #мобільність #молодіжні ради #молодь #Мости довіри #навчальні програми #навчальні програми #німеччина #новини #оголошення #омс #омс #онлайн-візит #опалення #опалення #опалювальний сезон #організаційна структура #оренда землі #освіта #освіта #охорона здоров'я #охорона здоров’я #партнерство #ПДФО #підприємництво #планування #побутові відходи #поводження з тваринами #податки #події #поради #правила дорожнього руху #ПРАВОВИЙ КУТОЧОК #правові питання #презентація #продовольча безпека #проєктний менеджмент #просторове планування #просторове планування #професійна технічна освіта #публічна інформація #публічна політика #пункти незламності #реверсна дотація #результати #Республіка Словенія #реформа місцевого самоврядування #реформа місцевого самоврядування #розвиток спроможності #секторальні реформи #СЕРЕДА #соціальні медіа #соціальні послуги #соціальні послуги #соціологічне дослідження #спеціаліст з безпеки #стала мобільність #старости #статистика #стратегія розвитку #транспорт #Трембіта #трудові відносини і організація праці #туризм #укриття #управління побутовими відходами #управління фінансами #фінанси #фінанси #фінансування #Франція #харчування #Херсонська область #цифрова трансформація #цифровізація #цифровізація #ЦНАП #ЦНАП #шелтер #школи #школи